About

Manager

Pål Eriksen

+47 923 53687

paal.eriksen@nlsracing.no

Driver

Nikolai Letterud Severinsen

Webmanager

Jan-Inge B.Høgden


Mekaniker


Filip Hagen


filip.hagen@nlsracing.no

ABOUT US

Høsten 2017 var Nikolai ute og prøvekjørte GT15 båt for første gang og bestemte seg da for at det var dette han skulle drive med.

Vi tok lisens i 2018 og han var da klar for starten 2019. Vi fikk sponset båt fra Frode Sundsdal Racing, og da var det ingen vei tilbake.

Vi er medlem av Outboardklubben og er en god gjeng i et særdeles godt fellesskap.

Vårt team er bygget opp med venner og bekjente, og vi har idag både manager (Pål Eriksen), webmanager (Jan-Inge Blegeberg Høgden), mekaniker (Filip Hagen) pluss flere faste hjelpere som Mona L.Eriksen, Line Blegeberg Høgden, Angelica S.Hagen, Kjell Harald Rysjedal og Terese Rysjedal. 

Vi er alle på plass for å gi Nikolai den beste støtte og backup.


2020 har vært et spesielt år for de fleste av oss, og også i motorsporten. Nikolai har gått over til klassen GT30, men 2020 blir et treningsår da race avlyses.

Vi krysser fingrene for et bedre 2021 


                                                                       NYHET 2020

NLS Racing og Eriksen Kran Racing har valgt å slå seg sammen fra og med 2020. Dette medfører ikke de radikale endringer, men vi jobber godt sammen og har fokus på våre førere samt at vi legger stor vekt på rekruttering fremover.

Eriksen Kran racing består av GT15 fører Serine Sagflaat og hennes far Morten Sagflaat.


NLS Eriksen Kran Racing som er det nye teamet består av 2 GT15 førere Serine Sagflaat og Kevin Andre Hagen. I GT30 har vi i 2021 Nikolai Letterud Severinsen som sikter mot Em og Vm i 2021.


Vi ser frem mot godt samarbeid etter sammenslåingen og ser frem mot en normal sesong i 2021.

Nls Eriksen Kran Racing ønsker også sponsorer med på laget, så om du/dere sitter med en tanke om å sponse unge idrettsutøvere hører vi gjerne fra dere! 


Riggansvarlig

Kjell Harald Rysjedal

Motivasjonsmanager

Terese Rysjedal

Driver


Kevin Hagen

CONTACT US

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved